Det siger kunderne

Tilbagemeldinger fra mine kunder betyder meget for mig. Det gør nemlig, at jeg kan lære og blive bedre. Jeg søger hele tiden ny viden og ønsker at udvikle og forfine mine værktøjer og teknikker.


Udover kontinuerlig uddannelse lærer jeg noget hver eneste gang, jeg er hos en hest. Jeg bliver hele tiden mindet om, at hver hest er unik, og at der ikke findes nogen standardopskrift på at løse konkrete udfordringer. Jeg må ofte tænke ud af boksen, når jeg arbejder med den enkelte hest - alt imens jeg går systematisk til værks og ser på hesten som en helhed.


HVORFOR VÆLGE MIG?

Hvad synes mine kunder egentlig om mit arbejde, og hvad har jeg hjulpet deres heste med? Se eksempler på det nedenfor.


Følg også med på Facebook, hvor du kan finde de nyeste anmeldelser af mit arbejde. Alle anmeldelser er skrevet af mine kunder uden opfordring fra mig.

DET SIGER KUNDERNE

"Havde Bettina ude til min hoppe, som var meget stiv bagtil, ikke kunne bøje sig til venstre og som ikke rigtig kunne give efter under ridning. Efter 4 behandlinger hos Bettina (som altid tager sig god tid!), har jeg fået en helt ny ung dame under mig. Derudover interesserer Bettina sig for ikke mindst hest men også ejer! Tak til Bettina for god behandling og for din interesse i mig og min hest". Monica Andersen


"Kan varmt anbefales - Bettina finder alle spændinger og får rettet det hele. Elfie har stor glæde af det, og rideturene bliver endnu bedre!"

Signe Hagedorn Henningsen


"Det bedste der er sket i Grys liv da hun havde så mange spændinger og ikke ønskede, at nogen skulle røre hende men nu 6 måneder, efter en helt ny hest som igen kan lide at få behandlinger og går flyvende på dressurbanen."

Ditte Kirstine Plum"Bettina er bare fantastisk! Indtil videre har hun behandlet 4 af mine heste med succes! Bedre bæring, mindre stivhed og bedre galop changement er nogle af resultaterne. Yderst tilfreds!"

Sara Slot"Jeg har haft Bettina ude til min hoppe og hun fandt problemer, som 2 andre behandlere ikke har fundet, herunder en dyrlæge som er uddannet kiropraktor. Jeg er MEGET tilfreds med Bettina's arbejde og hun er meget sympatisk og sød!"

Camilla Krøger Olsen


"Ikke nok med at Bettina er sindssygt dygtig, så har hun en kærlighed til heste der lyser ud af hendes profesionelle behandling. Hun har virkelig hjulpet mine heste og lært mig en masse.

Jeg giver Bettina min varmeste anbefaling. Et af de mest behagelige og kompetente mennesker jeg mødt længe."

Emilie Monrad Hare