Om

OM MIG


Jeg har gennemført flere  internationalt godkendte uddannelser og kurser.


Min grunduddannelse er taget hos Center for Dyreterapi, hvor jeg har studeret fysiurgisk hesteterapi. Herudover har jeg videreuddannet mig i både ind- og udland hos bl.a. Gillian Higgins, European School of Osteopathy, Vluggen Institute, Dyrlæge Heidi Nielsen og Center for Dyreterapi inden for osteopati, myofasciel kranio sakral terapi, avancerede blødvævsteknikker, propriotræning og ledmobilisering.


Kontinuerlig uddannelse er vigtigt for mig, og noget, som jeg prioriterer højt.

OM MIT ARBEJDE


Til daglig hjælper jeg heste med at få en afbalanceret krop, så de kan præstere og trives optimalt. I mit arbejde fokuserer jeg på, at blødvævet er afspændt og der er optimal bevægelighed og balance i skelettet,


En krop i balance giver også et sind, som er i balance. Og det er her, at samarbejdet mellem hest og rytter har de bedste vilkår. 

MINE TEKNIKKER


Alle mine teknikker er veldokumenterede og blide. De har alle til formål at løsne og afbalancere hestens krop, så den kan præstere optimalt og trives i hverdagen.


Jeg arbejder både med blødvævet og skelettet, og har en helhedsorienteret tilgang til mit arbejde med hesten.

RÅDGIVNING & SPARRING

 

Udover fysiurgisk afbalancering og pilates for heste tilbyder jeg også rådgivning om udstyr og træning. Jeg kender og respekterer mine faggrænser, og henviser altid til eller samarbejder med dyrlæge, tandlæge, smed, tandlæge o.lign., når jeg vurderer, at en problemstilling ligger uden for mit fagområde. 

 

 

HOLD DIG OPDATERET

 

På min Facebook side skriver jeg løbende indlæg omkring hestens anatomi, træningstips, kundecases, arrangementer, kurser og meget mere. Hvis du er nysgerrig omkring heste fra et anatomisk, biomekanisk eller træningsmæssigt perspektiv, så gå ind og like min side.