Pilates for heste

PILATES FOR HESTE


Pilates er øvelser, som øger core stabilitet, styrke, smidighed og kropsbevidsthed. Mange topatleter gør brug af pilates, og vores heste kan også have stor gavn af det. Mange af dem er jo faktisk også topatleter!


Core stabilitet og styrke er lige så vigtigt for hesten som for rytteren. Det kan medvirke til en mere effektiv træning, forbedret ydeevne og kan reducere risikoen for skader.


Pilates styrker og smidiggør de muskler, som sørger for en god kropsholdning, og som assisterer i at bære rytteren. Ting, som vi som ryttere har stor interesse i. Herudover er pilates øvelser ofte en vigtig del af et genoptræningsprogram, hvor man kan gå ind og styrke specifikke muskler eller områder på hesten.


Jeg giver ofte mine kunder lektier for i form af relevante pilates øvelser til deres hest. Det kan fremskynde den positive udvikling for hesten uanset om man står med en specifik udfordring eller bare gerne vil holde hesten sund, stærk og smidig.


 SKAL DIN HEST GÅ TIL PILATES?

Hvis du har lyst til at lære pilates øvelser til din hest, tilbyder jeg at komme ud til mindre hold. Her vil jeg vise en række pilates øvelser, som du selv kan lave med din hest. Du deltager selvfølgelig med din egen hest, så du på dagen kan få afprøvet de forskellige øvelser.


Kontakt mig for at høre mere.