Foredrag & demo

FOREDRAG & DEMO


FOREDRAG

Jeg tilbyder skræddersyede foredrag omkring hesten fra et anatomisk og biomekanisk perspektiv. Indhold og varighed aftales individuelt.


Jeg har f.eks. gode erfaringer med at fortælle om hestens anatomi, og hvordan spændte muskler og ubalance i skelettet spiller ind i hestens og rytterens hverdag. Hvordan man opdager det, og hvad man kan gøre for at undgå det.


DEMO

Jeg viser, hvordan jeg vurderer, om hesten har brug for hjælp i forhold til sit bevægemønster, muskelsætning og generelle balance i skelettet. Vi vil se på hesten i bevægelse samt mærke efter spændinger og skævheder. Demoen vil indholde spændende information om relevante muskler og knogler, samt deres funktion. Du vil opleve, hvordan jeg arbejder og hvilke teknikker, jeg benytter mig af.


Demoen vil give dig konkrete redskaber til, hvad du selv kan gøre i hverdagen, for at hjælpe din hest til at fungere. Men også redskaber til, hvad du skal holde øje med hos din hest, så du kan opdage eventuelle udfordringer, inden de bliver mere seriøse.


Kontakt mig for at høre mere om foredrag og demoer.